Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen fajta rumot vegyek,...

Milyen fajta rumot vegyek, egy igazán jó minőségű rumot?

Figyelt kérdés

A jegyesem édesapja, nagyon szereti a jó minőségű rumokat, de én sajnos nem értek hozzá. Szeretném valami igazán különleges itallal meglepni.

Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik értenek is hozzá.

Köszönöm.

2022. dec. 15. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, és nézz körül más webáruházakban is, mert ahonnan linkelsz, elég drágán mérik, és az árukészlet is elég szegényes... 😄
2022. dec. 17. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Na, mi lett végül a befutó?
2023. jan. 7. 10:01
 13/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ő lett a befutó.

Az após örült neki, de azt mondta hogy majd ebéd után mutat nekem valamit.

Kiderült, hogy a ház alaksorában volt egy kb... 40 négyzetméteres szoba, ahol olyan italkészlet volt, amilyet még soha nem láttam.

Az szoba egyik részében egy bárpult volt, a másik felében meg polcok és azokon rengeteg rövidital. Kiderült az apósról, hogy már évek óta gyűjti a különböző italokat. Nagy részben rumok voltak, de volt ott Whiskey, Vodka, és még kitudja hogy micsoda.

Volt neki olyan piái, hogy egy üveg whiskey 100 ezer forint, nagyon drága italai voltak neki. Amit adtam neki rumot, örült neki, azt mondta nem rossz, de mutatott és volt szerencsém megkóstolni egy olyan rumot, amiből egy üveg 300 ezer forint volt.

A világ minden részéről volt neki itala, órákon keresztül mondta, hogy mi micsoda, honnan való és hogy mennyit ér. Voltak ott érdekes dolgok.

Gondoltam magamba, hogy megbaszhatom azt a 25.000 forintos piát amit vittem neki, mert annál sokkal komolyabb tételek voltak ott.

Érdekes volt.

2023. jan. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!