Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jack Daniels jó ital vagy...

Jack Daniels jó ital vagy csak drága közben sz@?mint vodkánál a Royal árához képest egy moslek

Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 15:28
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
Nekem nem ízlésem, az fix.
2022. nov. 18. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
semmi extra, de van ettől rosszabb
2022. nov. 18. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jack Daniels-től azért bőven van feljebb whiskey. Árban is, minőségben is. Ár/érték arányban szerintem rendben van. Drágának meg nem mondanám, ennél olcsóbb whiskey-t nem is nagyon vennék. Mondjuk szerintem a Royal vodka is rendben van...
2022. nov. 18. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Jó ital, egyedi íze van. Az egyetlen whiskey, amit meg tudok inni.

Én olyan különösen drágának nem tartom.

2022. nov. 18. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
A Jack Daniels egy márka.
2022. nov. 18. 16:00
 6/7 Phoney ***** válasza:
69%

A Jack No.7 kb. annyit tud, mint bármilyen érlelt párlat az áráért. Hogy neked hol ér véget a moslék, azt nem tudjuk. Nekem pl. egyike azoknak a 10e Ft alatti whiskyknek, amiket még mindig megiszok, bár ritkán szoktam venni.

Az igaz, hogy a Royal mindig is egy teljesen fapados vodka volt "felmárkázva", de az túlzás, hogy az "árához képest" moslék, mivel sokkal olcsóbban már eleve nem is lehet polcra tenni a vodkát. Most asszem kb. 4400 Ft/L a legkevesebb, amennyiért legálisan forgalomba tud kerülni egy vodka (nem 20%-os partizán szeszesital!), és Royal is van már úgy 5000-5200/litertől.

2022. nov. 18. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, kinek milyen, nem vagyunk egyformák! Nekem például az egyik kedvenc whiskey-m.
2022. nov. 25. 23:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!