Kedvenc alkoholotok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 21:34
31/53 anonim válasza:
Borsodi
Kalinka szamovár+Fanta vadmálna
32/53 anonim válasza:
Tokaji aszú
Házi pálinka
36N
Senki nem szereti a jó tokaji borokat?:)))
33/53 anonim válasza:
Késői szüretelésű minőségi borok. Abból viszont bármelyik tájegység szóba jöhet. (És nem a jégborra gondolok, az már túl édes. De nagy duzzogva megiszom.) Nyáron a rozé borokat jobban szeretem.
Kb 10-15 évvel ezelőtt a sört, vodkát simán, wiskyt kólával, tequilát, és a lányos likőröket is szerettem.
32N
Jajj, majd elfelejtettem, a beherovkát forró teával! Annak aztán volt hatása is! És nagyon finom.
34/53 Phoney válasza:
Absinthe. Leginkább a blanche-ok, vagy az enyhén színezettek. A rendes verte ritkán jön be. Persze azért elfogy az is;)
37/53 anonim válasza:
izopropil- esetleg butilalkohol
38/53 anonim válasza:
fájdalomcsillapításra jó (előző vok)
40/53 anonim válasza:
Sosem iszok alkoholt :) MAX a szilveszteri pezsgőt.
19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!