Fura kérdés,de Ti hogy szoktátok a pálinkát inni? Egybe lehúzzátok a felest? Vagy kortyolgatva? Kísérővel vagy annélkül?
Figyelt kérdés
Engem sokan néha kinevetnek,mert én egy felest nem tudok egyszerre meginni,hanem kb 3 szorra. De csak úgy,ha üdítőt a számba veszek,rá a pálinka és mikor nyelném le megint üdítö! 26/L2022. okt. 4. 20:22
11/16 anonim válasza:
Egyszerre húzom le, semmi kísérő mert én szeretem az ízét.
23/L
13/16 anonim válasza:
11
Na de ha szereted az ízét,akkor miért húzod le egyszerre ?
Szerintem aki valóban szereti és meg is becsüli a jó pálinkát az valami ilyesféle pohárból issza:
És szépen nyugodtan.Azért,hogy az izét és az illatát is ki tudja rendesen élvezni.
14/16 anonim válasza:
Egyszerre lehúzni sosem szoktam, kortyolva szoktam inni mindig. Miért húznám le egyszerre?
Ha ilyen rituálé keretében tudsz csak pálinkát fogyasztani, akkor bár sokan azt írták nem szereted a pálinkát, én inkább azt mondanám, hogy azok a párlatok, amiket eddig ihattál, abban volt hiba.
15/16 anonim válasza:
Direkt 0.4-eket iszok, mert az lemegy egy kortyra :)
16/16 anonim válasza:
Ha jó a pálinka, én elvagyok 1 felessel 3-4 percig is. Apránként szívogatom be, hogy kiélvezzem minden zamatát, és nem is kísérgetem. Ha nem túl jó, akkor az első ízlelés után bedobom a többit, valamit utánaöntök, és többet nem is kérek belőle. Ha meg rossz, akkor meg sem iszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!