Nektеk melyik Német Sörök a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Nekem: 1. König Ludwig Weissbier 2. Augustiner 3. Hasen Bräu 4. Riegele 5. Hofbräu 6. Algäuer Büble 7. Erdinger Weissbier 8. Paulaner 9. Löwenbräu 10. Radeberger 11. Kühbach Brauerei
Is hány évesek vagytok? Én 16.
2022. szept. 28. 21:33
1/18 anonim válasza:
Nekem a Löwenbrau meg a Börsödi a kedvencem
2/18 anonim válasza:
Hűha, ennyi sört kedvelsz? Mifelénk az ilyet alkoholistának hívják :D Becks, ezt szeretem inni.
3/18 A kérdező kommentje:
Ja, is a Hacker-Pschorr Sört is szeretem még.
2022. szept. 28. 23:34
4/18 anonim válasza:
visszavonom, nem alkesz vagy, hanem műszakértő :D
5/18 anonim válasza:
Kedves kérdező: Már most megtudom mondani, hogy egész életedben küzdeni fogsz, hogy meg tudj élni valahogy, mert minden pénzed az italokra fog elmenni. A magánéleted tönkre megy, a végén pedig felmondja a májad a szolgálatod és meghalsz. Aki 16 éves korában ennyi sört kedvel, abból alkoholista lesz.
6/18 anonim válasza:
5-ös voltam. 54F , egyáltalán nem iszom, bár a korodban én is kipróbáltam több mindent. A kedvencem az Ouzo , ebből szoktam meginni egy évben 2-3 felest.
7/18 anonim válasza:
Az "és" helyett miért "is"-t írsz? Iszonyat irritáló.
9/18 anonim válasza:
Franziskaner
Paulaner
Steam Brew/Hop Rider/Troll Brew (Eichbaum termékek)
Perlenbacher
10/18 anonim válasza:
#4 , ne vond vissza, alkesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!