Melyik sör a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 10:58
2/16 A kérdező kommentje:
Értem.
2022. aug. 31. 12:33
3/16 anonim válasza:
Nyári ívó sörnek Krusovice, nem túl erős, de van íze, nem úgy, mint a kőműves söröknek. Télen viszont jobb szeretem a barnákat(pl Staro dark), illetve a testesebb, erősebb söröket pl tripelek.
7/16 anonim válasza:
Legfinomabb Blanc1664. De legjobb söröknél nekem ott van a Borsodi, Kőbányai, Soproni klasszikus, ezek beváltak, és nem az az erőltetett intenzív keserű sörök.
8/16 anonim válasza:
amit én főzök.
de a wonder kompót (ugar főzde) is meglepő tud lenni.
9/16 anonim válasza:
Minden lager sört szeretek,ha nem tartalmaz kukoricát és az alkohol tartalma eléri a 4%-ot.
10/16 anonim válasza:
Már megint ki az a barom, aki itt bárkit lepontoz? Ha az a kedvenc söre amit odaír, akkor az a kedvenc söre. Nem valaki más kedvenc sörét kellett kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!