Olcsó sörcsap otthon?
Figyelt kérdés
A jófogáson 10-13 ezerért árult sörcsapok nagyon olcsónak tűnnek.
Lehet igazi csapolt sört csinálni vele? Vagy ezekhez kell még valamit beszerezni, pl hordó vagy co gázpalack, vagy co patron?
Kb mennyibe kerül ha mindent beszerzek hozzá?
2022. aug. 29. 20:37
1/8 A kérdező kommentje:
A saját kezű söreimet szeretném csapolni. Kíváncsi vagyok mennyivel jobb, mintha üvegbe töltöm csak.
2022. aug. 29. 20:38
2/8 anonim válasza:
Ezek a 12-13 ezres sörcsapok szerintem party hordóra vannak.
Normális mobil csapoló szerintem 100ezer környéke.
Szénsav palack kell hozzá.
3/8 anonim válasza:
A csap annyi, csak keg, CO2, reduktorsor meg hűtő azért lehet kéne, meg a csövel és csatlakozások minősége se lehet kompromisszumos.
4/8 A kérdező kommentje:
Ezekhez hűtő nem kell, hűtik a folyadékot, úgy vannak hirdetve.
Gondolom csak akkor derül ki hogy működik e ha élesben tesztelem
2022. aug. 30. 10:25
5/8 anonim válasza:
Ha csak a kíváncsiság hajt, milyen csapolva a söröd, akkor miért nem veszel egy 5L-es CO-s partihordót? Abba betöltöd a söröd, ráküldesz egy patront és megtudod! Egy csappal (árban is) még nagyon messze vagy attól, hogy csapolt söröd legyen, ahogy azt már mások is írták.
6/8 anonim válasza:
Sörfőző körökben senki nem használ ilyet, házi sörfőző webshopok kínálatában nincs benne, fura, nem?
7/8 anonim válasza:
Mitől ne volna? Olasznál is van választék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!