Hogyan kell tárolni a szeszes italokat?
Tudom hogy a rövid italok jól ellenállnak sokmindennel szemben, de nem "öregednek el" ha melegben vannak?
Kb 35°C van a lakásban egész nyáron és ez a hőmérséklet minden éjjel lecsökken 20-25°C-ra.
Whiskey-nek, Ginnek, Likőrnek, Rumnak, vagy ezek valamelyikének egyáltalán nem árt meg a mindennapi 15 fokos hőingás és az ebből következő hőtágulás?
A töménynek inkább a fény árt, szóval az ablakba nem tenném.
Amíg nem megy bele a bogár, addig nem lesz baja.
Amit be kell tenni a hűtőbe/frigóba, az a Bailey's, a Limonchello, a Jäger és a krémlikőrök.
A vörösbort szovahőmérsékletnél picit alacsonyabban, vákumos dugóval, a fehéret hűtőben, vákumos dugóval tárold.
4
A Jägert sem "kell" fagyasztóba tenni.Jó az szobahőmérsékleten is.Én úgy fogyasztom.Az íze is jobban érződik így.Megromlani sem romlik meg.Fagyasztóba legfeljebb annak "kell"tennie aki villámgyorsan akarja egymás után magába dönteni a feleseket.
5, nem tom annak, hogy hideg-e mi köze van a gyors felesekhez.
Az oldalukon nem véletlen jeges az összes üveg. Ez az alap tálalási útmutató.
Ihatod langyosan is, ez inkább a gyomorkeserû minôség, ami ugye amibõl ered, de fagyasztva szerintem finomabb.
6
"nem tom annak, hogy hideg-e mi köze van a gyors felesekhez."
Hidegen nem igazán lehet érezni az ízét.Ami ugyan szerintem nem rossz.De édeskés.És gyors egymásutánban már émelyítő lehet.Ezért könnyebb jéghidegen rohamtempóban inni.Viszont így nem bontakozik ki teljesen az ital..
Meg úgy általában a rosszabb minőségű töményeket is könnyebb meginni jegelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!