Pálinkát hogyan kell fogyasztani hogy ne üssön akkorát, illetve mivel lehet higítani?
Figyelt kérdés
52 fokos házi pálinkáról lenne szó. Nagyon erősnek tartom, ezért is kéne valamivel visszafogni az erejét. Hűtve vagy szobahőmérsékleten érezni jobban az alkoholt benne? Higításnál természetesen nem vízre gondolok.2010. szept. 22. 16:53
1/5 anonim válasza:
a pálinkának az a lényege, hogy égessen, ha hígitod, minőségre csapnivaló lesz. hűteni sem szokás, jegezni végképp nem, még jéggel shakelni sem, behűtött pohárba kitölteni igen, de az alkohol úgy is alkohol.
2/5 anonim válasza:
szerintem válasszd inkább a Hubertust nekem bejött
3/5 anonim válasza:
azt ne hígítsd van annál jóval erősebb. de ha nem bírod akk húzd le és utána igyál vmi alkoholmentes kísérőt énis így csinálom.
4/5 Phoney válasza:
Hát pedig csakis vízzel érdemes hígítani, és max 40%-ig (azaz elég keveset adhatsz hozzá).
Esetleg keverj mézet is hozzá. Hidegen, vagy fagyról kivéve kevésbé mar, de úgy meg nem adja ki az ízét (mondjuk ez nem mindegyik házipálesznél hátrány:D).
5/5 anonim válasza:
Ne higítsd, inkább igyál rá egy nagy pohár vizet. Nem is fog annyira égetni, és talán nem rúgsz be olyan gyorsan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!