Szeretitek a Cocaine energiaitalt?
Mikor először belekortyoltam, a szokásos tutti-fruttit éreztem 1-2 másodpercig, majd ahogy lement a torkomon, valami igencsak erősen elkezdett belülről csípni. A következő korty után pedig már valósággal lángolt belülről a szám: ”Geccciii, ez csípős chilis-paprikás ízű, bazmeeeg!!!” - Szóval alaposan meglepődtem, pedig ahol vásároltam, felkészítettek rá, hogy be fogok szarni, hogyha megiszom. ;-) Mindenesetre azért sikeresen megbírkóztam vele, bár a csípős íz enyhítésére időnként egy-egy korty ásványvíz is befigyelt közben. :-)
(Van Sexxx nevű energiaital is. Aztmeg hogya bánatba kéritek a boltba? kérek egy sexxx-et?:P)
szeretem. a kék az olyan semmilyen, a piros, vagyis a csípős, na az jó!
ráadásul jóval több koffein van benne, mint egy átlagos másféle e-italban.
ki mennyiért vette és HOL?
budapesten feltúrtam már mindenféle boltot, de semmi. egyszer valamikor haver hozott egy fél dobozzal, a maradékot szopogattam el, amit már nem bírt ki. :D de hogy hol szerezte, nem tudja - részeg volt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!