nem jól fogalmaztad, majd belekötnek hogy flakonban is lehet jó termelőit venni, a "kannás"-ra tudná mindenki mire gondoltál.
2022. júl. 10. 19:56
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy kiírtam már nekem is leesett.
Flakonos házi/termelői és flakonos bolti avagy “kannás” kellett volna kettő opció.
Ill. még egy, hogy a saját termelt boromat iszom.
2022. júl. 10. 19:59
3/9 A kérdező kommentje:
Aki flakonos termelői bort szokott inni, az inkább az árkategóriát jelölje be a flakonos helyett.
És a flakonos a “kannást” jelentse.
Bár a szavazók többségéhez ez az információ már nem fog eljutni.
2022. júl. 10. 20:03
4/9 anonim válasza:
Tokajból hozatni szoktam a bort. Termelőtől veszem műanyag palackban a kései hárslevelűt 1100 Ft/l áron az 5 puttonyos aszút meg 3000 / liter áron. Egy évben 2-3 alkalommal hozatok, nem csak magamnak. Én évente kb. 30 000 Forintot költök tokaji borra.
2022. júl. 10. 20:33
5/9 anonim válasza:
Nem iszunk alkoholt, évente egy üveg 1500-2000 ft-os vörösbort veszünk bográcsos marhapörihez. 😊
2022. júl. 10. 21:02
6/9 anonim válasza:
Én nem szoktam bort inni, ajándékba 3000 Ft körülit szoktam venni.
2022. júl. 11. 09:44
7/9 anonim válasza:
Én az egri borokat kedvelem legjobban, a dunántúli túl savas nekem, viszont az egri leginkább ízlésemnek való. Bolyi Pincészettől az Indián nyár nevű vörös cuvée, az brutál jó, olyan 2300 körül van, meg a St. Andrea Napbor nevű egri csillaga, olyan 3000 körül van. Aranyat ér mindkettő.
2022. júl. 11. 10:07
8/9 anonim válasza:
Igazából bem értek a borhoz, de olyat szoktam venni, amibek horpadt az alja. Kb özépkategória?
Kb havi 1 üveg.
2022. júl. 11. 23:35
9/9 A kérdező kommentje:
4-es, teljesen megértem, nekem is a kedvencem a tokaji borvidék, valamint az egrit is szeretem.
Sajnálom, hogy ennyire lepontoztak, igazából nem értem mi volt a kiváltó ok. A tokaji termelői bor nagyon finom, ittam már én is. A kései hárs és az aszú pedig igazi édes borkülönlegességek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!