Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak hétvégente iszok sört....

Csak hétvégente iszok sört. Mennyire káros ez hosszútávon?

Figyelt kérdés

Lehet májbetegségem ha csak és kizárólag hétvégén iszom alkoholt? Azt is csak sört, semmi mást.

Hétvégén megiszok általában 10-15 sört.

Tehát mondjuk 7 et pénteken, 7 et szombaton és akkor az 14. Maximum amennyit egy hétvége alatt meg szoktam inni az 20 sör, de az nagyon ritka. Általában eléggé megüt a 7 sör és nagyon jól érzem magam tőle.De pont csak annyira hogy jól érezzem magam, nem hányok meg semmi. Bulizni szoktam minden hétvégén. Kb 5 éve tartom ezt a határt, hogy csak ennyi sör és csak hétvége. Se több se kevesebb. De azért kezdek azért aggódni.

2022. júl. 2. 19:29
 1/7 anonim válasza:
50%
Semennyire.
2022. júl. 2. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Miért csak a májad miatt aggódsz a hétvégi rekesz sörözéseidnél?
2022. júl. 2. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon káros és egészségtelen, ha csak hétvégente iszol sört!

Hetköznapokon is kellene legalább 4-5 üveggel, mert ez így nagyon kiegyensúlyozatlan.

2022. júl. 2. 19:40
 4/7 anonim válasza:
33%

Így van 3.

Szebb Jövőt!

2022. júl. 2. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
20 sör egy hétvégén??Én egész évben talán 2-3,de azt is úgy hogy fél óra míg egyet leküzdök...
2022. júl. 2. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
nagy bojler beled lesz az tuti
2022. júl. 2. 19:52
 7/7 anonim válasza:
29%

5

Egyem is meg

2022. júl. 2. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!