1 Doboz 1%-os sört a szonda ki tud mutatni?
Létezik 1%-os sör? Nem tudok róla, de még a neten se találtam!
Amúgy bármilyen kis mennyiségű alkohol, a szonda szerintem ígyis-úgyis kimutatja, csak a tolerancia nem mindegy, ami nagyban függ attól is, hogy mit csinálsz utána!
Miért kell számolgatni, kalkulálni?
Ha vezetsz, ne igyál és kész.
Ha valami gázos szituációba keveredsz -hiába vétlen vagy- a legkisebb mennyiség is ellened fog szólni.
Alkoholmentes sörök nem mindegyik nulla százalékos. 0,5-2% között találni ilyent. A szonda légalkoholszintet tud detektálni.
Ha akkor fújod meg, amikor éppen egy lendülettel leküldted a fél litert, és szinte azonnal szondáztatnak, akkor sem hinném.
A kalkulátorban beállítottam 80 kg-os testsúlyt, 2%-os sört (kisebbet nem lehet.
9:40-es fogyasztás esetén (fél liter) a véralkoholszint 9:45-kor tetőzik.
Nagyon magas érték! :-) 0,001 ezrelék. Ez pár percig marad, majd meredeken csökken. 10:11-kor már zéró.
7%! A kérdezett sör alkoholtartalma minimális, attól semmi baja sem lesz. Perceken beül távozik is a szervezetből. Lásd a 8. válaszomban.
Ezeket a söröket alkoholmentesként árusítják (korábban biztosan, de lehet most is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!