Egy no mennyi es milyen italt fogyaszthat?
Figyelt kérdés
Hallottam mar arrol,hogy helytol es alkalomtol fuggoen a nok nek mit illik inniuk de mostmar ez kezd engem osszezavarni.
Szoval hol mit illi es mit nem?
2010. szept. 17. 11:47
1/4 anonim válasza:
Legjobb ha semmit sem iszik !! Férfi is csúnya részegen, hát még egy nő !!
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy nő inkább csak különleges alkalmakkor igyon ,akkor is keveset.És lehetőleg ne sört "vedeljen",de például egy pohárka pezsgő,martini,vodkás narancs még nem olyan erős,hogy baj legyen belőle.És nem lenézendő,ha egy nő nagy ritkán elnyalogat egy pohár finom italt.
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg bármiből ihat és bármennyit! :D nehogy már erre legyen szabály! mindenki döntse el maga. az a legjobb
4/4 Phoney válasza:
Ha az illem érdekel, akkor férfi és nő egyaránt csak annyit ihat, hogy ne legyen látható hatása. Kivéve persze a puszta hangulatjavulást, vagy maximum az álmosságot.
Ezeken kívül szerintem csakis tartás (vagy megszokás) kérdése, hogy ki előtt mennyit iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!