A Limoncello felbontás után 2 évvel fogyasztható?
Figyelt kérdés
Találtam 2 üveg Limoncellot, amit még nyaraláskor hoztam 2 éve nyáron.
Az egyiket bontatlanul a szekrényben fekve találtam. Az üveg felületén belül kisebb fehér részek vannak, ahogy feküdt.. ez penész?
A másikon (bontott) nem találtam fehér részt, nehezen kinyitottam (rászorult a teteje), jó az illata.
Szerintetek még fogyasztható?
2022. máj. 3. 00:38
1/2 anonim válasza:
Javul a limoncello az életkorral?
A Fiore Limoncello egy viszonylag magas (28%) alkoholtartalmú likőr. Ennek megfelelően bontatlanul akár évekig is érlődik, minimális minőségromlás nélkül , de felbontás után egy éven belüli elfogyasztását javasoljuk a maximális citrom íz érdekében.
2/2 anonim válasza:
Nem jellemző az alkoholos italokra, hogy "megromlanának", amennyiben megfelelően vannak tárolva (fény, páratartalom, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!