1/17 anonim válasza:
???
rum aromára gondolsz?
Ne rontsd el vele a koktélt!
2/17 A kérdező kommentje:
Kókuszos aroma
2022. márc. 30. 19:17
4/17 A kérdező kommentje:
Oké, másik kérdésem is van: ha paradicsomot eszek a tej alapú koktélhoz, az f0sást eredményez?🤔
2022. márc. 30. 19:24
5/17 anonim válasza:
Előtte összemegy a tej, már eleve nem lesz gusztusod meginni... :-D
A paradicsomban lévő sav összekapja a fehérjét...
6/17 A kérdező kommentje:
Valami hülye desztillált vizet önt az aromához. A koktél aromába nem tesz ilyet a gyártó. A biztonság kedvéért kétszer vacsoráztam, amíg még életben vagyok.
Desztillált vizet csak a kocsiba meg a gőzölő vasalóba szokás önteni, nem pedig a sütibe. 🤔
2022. márc. 30. 20:09
7/17 A kérdező kommentje:
*gőzölősre gondoltam
2022. márc. 30. 20:09
8/17 anonim válasza:
Ha nagyon kezdő vagy, ne ilyenekből akarj tanulni főzni v koktelokat keszíteni...
Amúgy ne keverd a vasalóba való ioncserelt vizet a desztvízzel.
9/17 A kérdező kommentje:
Ki szokta mégis összekeverni az etil alkoholt a desztillált vízzel?
2022. márc. 30. 20:17
10/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nem szoktam vasalni,főleg nem ilyennel. Bár én nem emlékszem ilyen ionos vízre hogy láttam volna amikor volt.
2022. márc. 30. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!