11/16 anonim válasza:
Egy jó sör nyáron a strandon és az összes plöttyedt nő elkezd megszépülni. A 3. után már mindegyik mosolyog rád.
12/16 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Párom (F) se szereti, és akkor mi van? :D
14/16 anonim válasza:
Férjem szereti sort semilyen alkoholt nem iszunk.
16/16 Phoney válasza:
Őszintén szólva "gáz, ha férfiként" témában engem sokkal jobban izgatna, hogy gáz-e, hogy "férfiként" nincs elég önbizalmam nem szeretni a sört. (Ezt már akkor is így gondoltam, amikor még egyáltalán nem voltam férfi, mármint igazi felnőtt.)
A kérdésre válaszolva,
1. nem
2. igen kevés ember létezhet, aki semmilyen [ízesítetlen] sört nem szeret, de mivel "a sör" a legtöbb magyar embernek a sörgyárakban kb. 40 forintból előállított világos lagersört jelenti, hát azt én se szeretem, pedig ma már azok se olyan rosszak, mint 10-15 éve.
Sokáig én se szerettem "a sört", de még akkor is ízlettek pl. a rendesebb búzasörök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!