Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 10.000 forintért néznénk...

10.000 forintért néznénk vodkát +-1-2 ezer még beleférne. Aki járatos a témában tudna ajánlani valami igazán finomat ?

Figyelt kérdés

Egy régi haverommal beszéltük annó, hogy majd ha "elmegyünk együtt dolgozni valahova" akkor a közös fizetésből veszünk egy jó drága vodkát! :D

Természetesen már azóta mind a kettőnknek van saját munkája, és nem úgy alakult, hogy közös legyen a munkahely, de most nemrég volt egy maszek meló, amit együtt csináltunk, és azért kaptunk egy kis - szó szerint- zsebpénzt.

És eszünkbe jutott, hogy beszéltük annó, ha "nagyok leszünk" akkor majd veszünk valami jó drágát :D

Nem vagyunk nagy piásak, ezért nem is tudjuk, hogy milyet vegyünk, ezért tettem fel a kérdést.

Zubrowka-t már ittunk mind a ketten, az ízlett is, és pont emiatt vennénk inkább egy másik fajtát.

Mert pont az lenne a jó, hogy nem olyat veszünk amit már ittunk.

Szóval nem whiskey, nem más, vodka legyen.

Gondolkoztunk a Beluga-n.

Azt ismeri itt valaki ?

Tényleg olyan jó, mint mondják ?

Illetve melyik fajtát érdemesebb megvenni ?

De Beluga helyett még más is szóba jöhet.

Ha ismertek valami igazán jót és kb 10ezer forint környékén van, akkor kérlek írjátok meg! :)

Köszönöm szépen! :)

2022. márc. 13. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

A Tito's Handmade eléggé best buy az árkategóriáján belül, bár elképesztően gagyi a címkéje és a származása (USA) is elriaszthat pár embert, de érdemes egy próbát tenni vele. Esetleg még a Danzka is jó lehet. De ezek tiszta vodkák, a Zubrowka viszont nem az.

A többi alternatíva ilyen áron sokszor orosz, de azok most megb.szhatják magukat.

2022. márc. 13. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

"Zubrowka-t már ittunk mind a ketten, az ízlett is, és pont emiatt vennénk inkább egy másik fajtát"

Na jó, ezt nem értem.

2022. márc. 13. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
#2 gondolom megjött a kedve a kísérletezéshez.
2022. márc. 13. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Vodka akármilyen drága szar. Szóval ez a küldetés már alapból elbukott.
2022. márc. 13. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
A vodka olyan, mint az ásványvíz: van belőle olcsóbb és drágább, de az íze gyakorlatilag mindegyiknek ugyanolyan.
2022. márc. 13. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Én Svájcban elő rokonomnál ittam, láttam mindig a Finnlandia vodkát. Mellette állt whiskey is, abból is minőségi márka. Ebből gondolom hogy a Finnlandia jó lehet.

Egyébként szerintem, kivéve a nyilvánvalóan gagyikat, a vodkák egyforma "steril" ízűek.

2022. márc. 13. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Finnlandia vagy absolut. Mindkettőt tudom szódával inni, egy royalt nem tudnék.
2022. márc. 14. 10:21
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Esetleg, ha már leszólták 1-2en a vodkát, akkor lenne másik javaslat, hogy helyette mi legyen ugyanebben az ár kategóriában ?

Köszi :)

2022. márc. 15. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Fehér rum!!!! (én vagyok a Svájci)

Különleges, finom, koktélokra is alkalmas, más nem alkoholos dolgokkal keverni (gyümölcs, barack, ananász konzerv stb)

2022. márc. 15. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
... és még meggyújtani is lehet🙂 pl kockacukorra cseppentve stb
2022. márc. 15. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!