Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ehhez az ipa sörhöz hasonlók?

Ehhez az ipa sörhöz hasonlók?

Figyelt kérdés
Fájó kimondani, de nagyon ízlett a Szia uram! sör. Van valami hozzá hasonló, kevésbé megalázó névvel?

2022. márc. 9. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
33%
Bocs, én még nem süllyedtem olyan mélyre, hogy vegyek belőle😂😂
2022. márc. 9. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Horizont Gentle Bastard, Monyo American Beauty.
2022. márc. 10. 02:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg szégyellem leemelni a polcról, de ha leakciózzák néha 350 körülre, akkor tényleg egy elképesztően jó vétel, de az eredeti árán is korrekt sör.

Mondjuk hogy van 4 árkategória az ipákban itthon. Van a 300 ft körüli nagyüzemi ipák, én onnan a Soproni APA-t ajánlom, egyszer vakteszteltem a haverjaimmal, és messze a legjobb.

A szia uram 4-500 forintos kategóriája nagyon ritka, a Hübris és a Szia uram jut csak eszemben, esetleg a Csíki pIpa, ott a Hübris ipa vagy apa, de az nem nagy szám, nekem a Szia Uram és a Soproni Apa is jobban ízlett.

Kövi kategória a 8-1000 forintos ipák, ott hasonló ízű, de jobb minőségű lesz a Szent Andrási Bandibá, vagy a Monyo Flying rabbot, illetve a First IPA-ja, ezeket egy nagyobb közértben is megtudod venni.

900-1000 forint fölött kezdenek bedurvulni, és jönnek a mindenféle ilyen olyan módon komlózott izgalmasabb ipák, de az külön világ azért, az nem hasonlít már annyira a szia uram ipához. Ezeket már csak külön sörboltban lehet venni.

2022. márc. 10. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!