Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Martinit miért olyan nehéz...

Martinit miért olyan nehéz beszerezni? Hol lehet könnyen hozzájutni?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve rájöttem, hogy én szeretem az édes fehér martinit.

Viszont borzasztóan nehéz hozzájutni, sokszor csak 2-3 havonta találok a boltban egy-egy palackkal.

Én azt hittem régebben, hogy ez egy gyakori, könnyen elérhető ital. Tévedtem, és igazából ritkaság?

Milyen boltban érdemes keresni, ahol gyakran van készleten?

Aldiban szokott lenni az aktuális kínálatban néha - de csak a budapesti üzletben, a vidéki otthonomhoz közeli 2 aldiban még soha nem láttam, akkor se amikor pesten épp elérhető.

Ahol még szoktam nézni:

spar (3 különböző budapesti üzlet) - egyszer volt 1 db üveggel

coop (1 vidéki és 1 budapesti) - soha nem találtam

tesco (2 vidéki és 2 budapesti) - egyszer találtam

Lidlben még soha nem láttam

Auchan nagyon kiesik, nincs a közelemben

Milyen boltban kellene próbálkoznom? Hol szokták gyakrabban forgalmazni?

2022. febr. 16. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Ezzel csak az a gond, hogy 1000Ft-al drágább, mint az italwebshopban.:(

2022. febr. 16. 17:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11

Lehet...De abban az italwebshopban kell kiszállítási díjat fizetni?Mert ha igen,akkor már mindjárt nem olcsóbb annyival.

2022. febr. 16. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen kell, bizonyos összeghatár alatt. De az első ital árán bejön a Pickpackpont költsége, a többi már "ingyen" van és olcsón. Mert ugye ilyenkor nem 1 üveggel rendel valaki. Kivéve, ha 15ezer feletti italt vesz, akkor viszont ingyenes.

2022. febr. 16. 17:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, próbáld ki ezt az Aldi sajátmárkás vermutot!

[link]

Fogadok, hogy a Martini koppintása... És jóval olcsóbb.

2022. febr. 16. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:

13

Oké.Az igaz,hogy a Tesco nem a legolcsóbb.De ha le van valami árazva,akkor akár még olcsóbb is lehet mint abban a webshopban.Például:

[link]

[link]

2022. febr. 16. 17:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha valami éppen akciós, ahhoz nem tudok mit szólni és tehetetlenül széttárom a karom!:)

Őszinte leszek, nem vagyok nagyivó és nem iszom whiskey-t.

Nem is akarom borzolni a kedélyeket azzal, hogy a iDrinks is tart akciókat, de ott sem veszem meg - csupán mert akciós - amit nem szeretek:

[link]

2022. febr. 16. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Kinai/vietnami vegyesboltokban, "delikat"okban mindig lehet kapni. Azok pedig minden kisvarosban vannak, pestrol nem is beszelve.
2022. febr. 25. 23:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!