Mennyit költesz havonta alkoholra?
Figyelt kérdés
Kolléganőm állítása szerint 100 ezer felett költenek havi szinten piára. Szerintem rengeteg.2022. febr. 5. 17:35
11/25 Noren1989 válasza:
Noshàt, akkor nyilatkozok alkoholistaként: hétköznap 3/5 este megiszok 3duplaviszkit ~ 6600/nap. Hétvége: simàn felkúszik napi 10-12-re. Így a hét kb 40magassàgàban jön ki, a hó 120+, jattól függően.
12/25 anonim válasza:
3000 ft, két üveg bort iszok meg egy hónapban
14/25 anonim válasza:
Napi 1-2 sör+ havi 1-2 üveg bor vagy pezsgő a fogyasztásom . Szerintem olyan 25-30e ft.
15/25 anonim válasza:
Heti 1 bor kb, plusz ha hétvégén megyünk barátokhoz, ott whiskyt szoktunk inni, de azt mindig más veszi. De nagyjából olyan 15ezer Ft.
16/25 anonim válasza:
Napi 4-5-6 sör volt ezelőtt kb. fél éve a napi adagom azóta elszaladt a lovacska, mert a sör mellé jött a finom whisky is, majd szép lassan a sör elmaradt .
Így most kb. napi 4-5 dl whisky ami lemegy . Egy 7dl-s üveg kb. 8ezer ft, és ez az alja...
Könnyen ki lehet számolni, hogy ez kb. havi 100ezer simán megvan .
De amíg nincs tőle bajom addig miért ne ? Majd ha kezdenek jönni a különböző tünetek, akkor abbahagyom .
17/25 anonim válasza:
Én mostanában sörözök, az heti 2-3 dobozt jelent, ebből 1-2 kisüzemi, 1-2 meg nagyüzemi, tehát 1200-2000ft kötött megy el alkoholra.
18/25 anonim válasza:
Havi szinten 2-3 ezer Ft.
Heti egy este iszom, és akkor se sokat.
19/25 anonim válasza:
Kb heti 6 üveg bort iszok meg. Tehát egy hónapban kb 24 üveggel, ezek 1000-1500 ftos borok, szóval olyan 24-36 ezer ft között mozog.
20/25 anonim válasza:
Én csak sörözök, heti standard 4-5 üveg, viszont az prémium. Belga, Britt, Német, Cseh... Nemtom, mennyit, de, ha látok valami ritkaságot, az megy a kosárba.
Mondjuk pont most rendeltem egy üveg belgát 7000 hufért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!