Berúgástól meg lehet utálni piát?
Meg bizony. Pontosabban nem a berugastol nem birok ranezni mar 8 eve a tequilara, hanem a sok hanyastol, amit az okozott :D
Mas piaval eddig meg nem jartam ennyire porul.
Nem tudom, lehet, hogy egy ido utan majd elfelejted az elmenyt, de nalam mar 8 eve tart peldaul. A szagatol is hanyingerem lesz, a mai napig.
Anno, mikor még fiatal voltam megesett egyszer kétszer, hogy pár hétig,- hónapig rá se bírtam nézni bizonyos italokra(pl apám pálinkája), miután csúnyán berúgtam belőlük.
Az egyik ilyen az utolsó középiskolás osztály kirándulásom volt, a másik az egyetemi gólya tábor, a harmadik egy legénybúcsú.
Pár hónappal később (sajnos) ugyan úgy ittam a pálinkát mint előtte. A "pálinka PTSD" nálam csak rövid ideig állt fenn.
Tequilával jártam úgy, hogy nagyon kezdő fiatalkent rosszul lettem tőle (nem hánytam meg semmi, de rosszul voltam), évekig rá sem bírtam nézni. Aztán nagyon bulizós koromban egyszer-egyszer megittam, amikor már mindegy volt, de sosem lett kedvencem. Azóta én is mértékkel, ritkán iszom, a tequila eszembe se jutna.
De a ginnel voltam úgy, hogy fiatalon is szerettem, aztán volt egy idő hogy rá sem birtam nézni, aztán most kb az az egyetlen pia amit még fogyasztok néha. Szerintem most ne erőltesd, akár hónapokig, majd akkor igyál, ha hirtelen valóban megkívánod, addig próbálj ki mást ilyen alkalmakkor. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!