Kocsmákban mekkora eséllyel szolgálnak ki 18 év alatti személyt?
Figyelt kérdés
Akár kisebb, akár nagyobb városban.2022. jan. 17. 19:39
1/22 anonim válasza:
SEmmilyen eséllyel!
Ugyanis egyetle nkocsmáros se kockáztatja meg, hogy egy-két hülyegyerek kiszolgálása miatt bezárják egy hónapra a kócerájt, és még vaskos büntetést is fizessen....
3/22 anonim válasza:
2: alkoholt akar venni, ott van a kulcsszavakban!
5/22 anonim válasza:
Menj be úgy, hogy a 18-ik születésnapodat ünnepled és mindenkinek fizetsz egy kört. :)
6/22 anonim válasza:
Necces, de a kinézetedtől nagyon sok függ.
7/22 anonim válasza:
Nem fognak kiszolgálni. Ha a korodnál idősebbnek látszol akkor talán van némi esélyed.
8/22 anonim válasza:
Hát, szerintem itt senki sem falusi, mifelénk faluban, engem személy szerint mindig kiszolgáltak. Mivel ismerik a szüleimet, egyszer egy lagziról kellett átszaladnom pár sörért 16 évesen, kérdés nélkül kiszolgáltak, persze ha ismeretlen lettem volna, mehettem volna vissza üres kézzel
9/22 anonim válasza:
#8: "Hát, szerintem itt senki sem falusi"
De igen :-) Ismerős 18 alattinak se adnak ki piát úgy, hogy megigya, de volt, hogy az egyik haver fiát szalajtottuk el valamiért, de odatelefonáltunk a pultos csajnak, hogy mi küldtük.
10/22 anonim válasza:
azért mindenhol megvannak a helyek ahol a tulaj csúsztat a megfelelő zsebbe
van itt nálunk egy kocsma ahol a kispöcs 14 évesek már isznak
iskolák környékén próbálkozz, ott jobb esélyekkel indulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!