Megfizethető és jó Whisky?
Figyelt kérdés
Szilveszteri buliba vinnék whisky, mert azt szeretjük, viszont nem tudom kéne. A red label-t meg a jameson-on gondolkodtam, de ilyen árkategóriában lehet még ajánlani. Tisztán és kólával is innánk.2021. dec. 29. 17:17
11/17 anonim válasza:
Whiskey vagy bourbon? Amúgy azzal egyetértek, hogy a minőségi whiskeyt nem szabad keverni löttyökkel és berúgáshoz használni.
12/17 anonim válasza:
A Lidlben kapható Queen Margot az árához képest egész jó szerintem.
13/17 anonim válasza:
Nem rosszból, de kóla mellé teljesen mindegy. Vedd a legolcsóbbat, amit találsz. Amúgy ebben az árkategóriában mindegyik szar, csak más módon.
14/17 anonim válasza:
Nem értek hozzá különösebben, de én az ír whiskeyket általában jobban szeretem, mert lágyabbak, selymesebbek, mint a skót whiskyk. Én egy Tullamore Dew-val vagy Bushmillszel már teljesen elégedett vagyok.
15/17 anonim válasza:
Na, az #1-es dettó ilyen, akikbe sokszor belefutottam itt már, hogy ha whisky-ről van szó, lepontoznak, mert az ilyen elveikkel szeretik felülbírálni mások ÍZLÉSÉT !
Pedig én komolyan írom, hogy a Jack Daniel's és a Jim Beam a két kedvencem, mindegyikből 8000 Ft alatt kapható 7 decis, sőt, Sparban néha akciósan 10 ezerért szokott lenni 7 decis Chivas Regal is, de az ritka alkalom! Jó whisky olcsón - ha nem is mindenki szereti, de sok embernél a Jack beválik!
17/17 anonim válasza:
De tudod ezeknek az embereknek ennyiből áll a személyisége, hogy whiskyt isznak egyedül otthon, jóhogy besértődnek xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!