Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Megfizethető és jó Whisky?

Megfizethető és jó Whisky?

Figyelt kérdés
Szilveszteri buliba vinnék whisky, mert azt szeretjük, viszont nem tudom kéne. A red label-t meg a jameson-on gondolkodtam, de ilyen árkategóriában lehet még ajánlani. Tisztán és kólával is innánk.

2021. dec. 29. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Whiskey vagy bourbon? Amúgy azzal egyetértek, hogy a minőségi whiskeyt nem szabad keverni löttyökkel és berúgáshoz használni.
2021. dec. 29. 23:45
 12/17 anonim ***** válasza:
A Lidlben kapható Queen Margot az árához képest egész jó szerintem.
2021. dec. 30. 09:25
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem rosszból, de kóla mellé teljesen mindegy. Vedd a legolcsóbbat, amit találsz. Amúgy ebben az árkategóriában mindegyik szar, csak más módon.
2021. dec. 30. 11:01
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem értek hozzá különösebben, de én az ír whiskeyket általában jobban szeretem, mert lágyabbak, selymesebbek, mint a skót whiskyk. Én egy Tullamore Dew-val vagy Bushmillszel már teljesen elégedett vagyok.
2021. dec. 30. 11:10
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Na, az #1-es dettó ilyen, akikbe sokszor belefutottam itt már, hogy ha whisky-ről van szó, lepontoznak, mert az ilyen elveikkel szeretik felülbírálni mások ÍZLÉSÉT !

Pedig én komolyan írom, hogy a Jack Daniel's és a Jim Beam a két kedvencem, mindegyikből 8000 Ft alatt kapható 7 decis, sőt, Sparban néha akciósan 10 ezerért szokott lenni 7 decis Chivas Regal is, de az ritka alkalom! Jó whisky olcsón - ha nem is mindenki szereti, de sok embernél a Jack beválik!

2021. dec. 30. 22:13
 16/17 anonim ***** válasza:
41%
Na, erről beszéltem! 😅
2021. dec. 31. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
De tudod ezeknek az embereknek ennyiből áll a személyisége, hogy whiskyt isznak egyedül otthon, jóhogy besértődnek xdd
2022. jan. 1. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!