Mi baj a tesco vodkával? (többi lent! )
Tudom, hogy nem jó, NEM FINOM, sőt, az alkohol méreg.
DE: finomszeszről van szó, aminek a tisztasága elvileg magasan veri pl. sok "büdös jellegű" házipálinkáét (tudom, sokan csinálnak jó házipálinkát is).
Szóval aki szerint mérgező, stb, az mire alapozza ezt?
figyelj, a tescó vodkával csak annyi a baj, hogy mocskosul másnapos leszel tőle, fejfájás - hányás minden, míg egy Kalinkától (ami nem sokkal drágább, mint a tesco-s vodka, nem lesz semmi bajod, már 1300FTért tudsz kalinkát venni).
De próbáld ki. Egyik nap igyál tesco vodkát, másik nap kalinkát, a másnapokon érezni fogod a különbséget, ha esetleg ízre nem is.
16:38: inkább kihagyom és elhiszem:D
18:49: Én is szoktam alkoholt fogyasztani, nem a "kultúra", és nem az egészséges hatása miatt (bár 1-2 antialkoholista viselkedésén súlyosan látszik, hogy jobban járna havi 1-2 itallal), hanem IGEN, léteznek nagyon finom italok. Ahhoz, hogy te ilyen kijelentést tégy, Magyarországon NAGYON gazdagnak kellene lenned. Jópár dolog van, amit ehhez végig kellene kóstolni. Szóval én pl "hazudok".
Egyébként házi likőralapnak gondoltam finomszesz alapot használni (mert egyesek szerint az olcsó, tiszta finomszesz semmivel nem károsabb a drágább párlatnál, és ha az íze úgysem számít, miért ne a legolcsóbbat vegyem), ezért tettem fel a kérdést.
Nem mindegy hogy miből, hogyan csinálják a finomszeszedet. Itt a turpisság.
Az aromákról ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!