Szerintetek aggodnom kéne, hogy megiszok kb 2-3 hetente 1 üveg pezsgőt?
Sziasztok. Szép estét Mindenkinek!
Vidékről nagyvárosba költöztem, megfogtam az isten lábát, mert nagyon jó a fizetésem, van szép autóm, fiatal vagyok, jó cuccaim vannak, népszerű vagyok és van egy gyönyörű lány lakótársam(!!!), akivel néha persze szexelünk (szóval döngetem nyugi;) de amúgy barátok vagyunk. (Mégegyszer a gyengébbek vagy a lassabban értelmezők kedvéért, Lakótárs és NEM barátnő!!) Jobb életet nem is álmodhatnék. Fiatal vagyok, élvezem, habzsolom az életet. Nyaranta és telente nyaralásra is futja pl Párizs, Róma stb, kondizok mint minden jó ember, sokat dolgozok, de inni is szeretek. Lakótársam folyton beszologat, hogy aggodik miattam, meg szerinte sok(k) , amit iszok :D
Van, hogy 2-3 hetente, persze amikro nem dolgozok, nem vezetek és nem kondizok legurul 1-1,5 üveg pezsgő de van h 2. kb egy este alatt 8 és hajnali 2 között mai sztem jó ido pezsgő :D Meg sem latszik rajtam 1-1,5 üveg pezsgo, ha durva buli van, akkor a lakótársam szerint Top1 dobogós vagyok Ott néhány sör, aztán 1-1,5 üveg pezsgő 2-3 whisky Meg 1-2 tequila is legurul + 1 üveg bor :D
Szerintem mindenki ennyit iszik, o pedig aggodik za egezssegi allapotom miatt. Szerinte kár volt felköltöznöm, mert a jólét megártott. Az az igazság, hogy nekem semmilyen gondom nincsen. Még az autóim is jó állapotban vannak, nagy költségeket nem igényelnek, jól keresek, mindenki egészséges a családban, bar baartnom most epp nincs de igy jo nekem, boldog vagyok igazabol netto több, mint 500 ezret hazahozok, szóval nekem semmilyen gondom nincsen, mindenben szerencses vagyok. Nem értem miért ne nézhetnék néha apohár fenekére. Sosem vagyok részeg csak jol erzem magam :D + Havi szinten van azert 4 -5 buli ahol tartjuk ezta mennyiseget.
Szerintetek..?
Komoly a kérdésem úgyhogy komoly válaszokat szeretnék. Mindenki véleményére kíváncsi vagyok. Köszönöm szépen. Mindenkinek minden jót és hasonló életet kívánok, mint ami nekem van. (Persze, pia nélkül persze :D)
nincs vele baj, váljon egészségedre
ha naponta innál, nem ezt mondanám, de így teljesen oké
Kedves #1!
Nagyon köszönöm a választ és a véleményt.
Köszönöm, Egészségemre válik.
Én is így gondolom.
ha nem érzel lelki függést akkor nem gond
de én a helyedben a csaj kedvéért visszafognám, nehogy utána meg ne legyen szex :D
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöldet adtam.
Kikérem magamnak, ittam ma is, de nem vagyok részeg, bár így visszaolvasva vannak mosolyogtató részek a szövegben.
Rehabig nem jutok el egy uveg pezsgotol, ne viccelj már :D
Szerintem sokat iszol, mert nem csak 2-3 hetente döntesz le 1 üveg pezsgőt, mint ahogy a kérdésedben előadtad.
De fiatal vagy és fiatalon csinál az ember ezt-azt.
Most fog elválni, hogy alkoholista leszel e, vagy kitombolod magad és leszoksz a vedelésről. Csak te tudhatod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!