Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintem alkoholista lettem....

Szerintem alkoholista lettem. Tenyleg?

Figyelt kérdés

Ulok a munkahelyemen es kivanom az alkoholt, a finom whisky izét.

Mint mikor mas kivanja az edesseget.

Szoktam delutanonkent tenni a kolaba, szinte minden delutan.

Nem sokat! Csak kicsit az íze miatt.

Ezek az alkesz tunetek?

2021. nov. 3. 12:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
MÉG nem, de ügyesen haladsz felé.
2021. nov. 3. 16:29
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

Az alkoholizmus nem azt jelenti, hogy aktívan iszol-e.

Aki egyszer beleszalad abba, hogy napi szinten használ, az függőnek számít.

Akkor is függő marad, ha leteszi a poharat.

Ha x év után elkezd inni, ugyanott lesz mint ahol abbahagyta.

2021. nov. 3. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha azon kattogsz, hogy de jó lenne inni, az már bőven túl van a "kívánom az ízét" vágyakozáson.

Itt a Száraz November, ugorj be. Egy hónapig ne igyál semmit és figyeld meg a kattogás mértékét és hogy mennyire változik. Meg persze, hogy kibírod-e.

2021. nov. 3. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Ez még nem alkoholizmus, de érdemes rá figyelni. A gyakoriságot szerintem csökkentsd, mert a napi kóstolgatás röviditalból könnyen megágyazhat egy későbbi megcsúszásnak. Szerintem még nem para, de legyél tudatos a dologban, figyeld a trendet, tarts hosszabb-rövidebb szüneteket, inkább alkalomhoz kösd, mint rendszerességhez.
2021. nov. 3. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, amúgy a jó whisky-t én is szeretem, van kedvencem is. Egy-két éve minden héten kortyintottam egyet-kettőt, de teljesen ad hoc, illetve nyáron annyira nem kívántam, és már vagy fél éve egy kortyot sem toltam. Szóval ilyesmi szerintem nem gáz.

(Előző voltam.)

2021. nov. 3. 21:22
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszi 14-15!
2021. nov. 4. 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:
whiskey finom, az íze miatt néha esténként iszom egy pohárral. De mikor elfogyott az összes nem ittam abban az évben.
2021. nov. 4. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!