Melyik sört szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Különösen a hazai kedvencekre gondolok,de ha valaki csak a külföldit szereti,azt is írjátok meg :)2021. okt. 30. 16:27
13/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én is Soproni párti vagyok!
Porter,Hoplager leginkább.
De a Pécsi nyiltkádas erjesztésű se rossz.
Valamelyik retek sorban lepontozza a válaszokat! 😠 Amelyiknek nem tetszik,hogy ki mit szeret,álljon arrébb!
2021. okt. 30. 19:43
14/32 anonim válasza:
Nem iszom sört, meghagyom nektek.
15/32 anonim válasza:
Sajnos a hazaiak közül keveset szeretek. Számomra az iható a soproni 1895 és borsodi mester. Egy boltban elsőként a gössert, heinekent, krusovice-t keresem. Nem vagyok sznob.
16/32 anonim válasza:
Perpill a hülye Hunyadin fogom a fejem, hogy ez most hogy?
19/32 anonim válasza:
Nekem a Kőbánya X Underground lager (a Dreher főzi), elsőre semmi különleges nincs benne még drága is de minél többet iszom belőle annál jobban tudom értékelni.
20/32 anonim válasza:
Szia uram mazó lőre ftw, ti kispályások :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!