Ahhoz jó a legolcsóbb is.
A 7up majd megízesíti.
Gondolom Shandy/Panaché/Radler a cél, szerintem nézz ki egy Pilsnert/Hoplagert úgy lesz a jó.
A 7up inkább a számomra túl száraz (pl.: olaszrizling) fehér borokhoz jó, mert kicsit megédesíti.
A sima irsai tökéletes szódával is.
De én igazából a gin-hez szoktam fél szelet lime karikával, ha épp nincs tonikom.
De a kérdésedre válaszolva, ezt speciel nem próbáltam, mert a sör önmagában is bubis, karakteres íze van, és nem is erős.
Esetleg egy erős (5%+) száraz/kesernyés sörhöz tudnám elképzelni max.
Még nem próbáltam, de volt már olyan hogy egy osztrák hüttében redler-t kértünk és csapolt Gösser-t kaptunk Almdudlerrel, ami egy 2000 méteres hegy megmászása után megváltás volt. A Gösser elég semleges ízű sör, szerintem 7up-al is működhet.
Amit szintén nem kóstoltam még az a Soproni lime-os barna radlere, de még az is lehet hogy ha összeöntesz Soproni Démon-t 7up-al akkor jobb eredményt kapsz mint annak a dobozos megfelelője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!