Milyen sör van úgy 250 - 320 Ft körül ami finom, és lehet kapni nemzeti dohányboltokban, és olyan normális 4 - 5 % az alkoholtartalma?
Én se járok dohányboltba, de 2-3 alkalommal sógorommal beugrottam piáért, és nincs egységesítve az árukészlet, valahol ilyenek kaphatók, valahol olyanok! Nézz inkább sima élelmiszerboltban, nagyobb a választék, és ugyanazok olcsóbbak is!
Amúgy az alkoholtartalom is befolyásolja az árat, és egy mindössze 4%-osért 250 Ft kissé drága lenne, kivéve ha ritka fajta és/vagy kézműves, de azok meg nincsenek ilyen gyengék! Amik megfelelnek a kritériumaidnak, és az árukat is abszolút megérik (szerintem):
Borsodi Mester
Dreher Gold
Dreher Hidegkomlós
Arany Korsó világos
Pécsi Szalon
Beck's
Stella Artois
Staropramen
Kozel
Tuborg
Gösser
3
"Amúgy az alkoholtartalom is befolyásolja az árat, és egy mindössze 4%-osért 250 Ft kissé drága lenne, kivéve ha ritka fajta"
Pilsner Urquell..igaz az 4,4% és valamivel drágább.Nem ritka,kézműves sör.Viszont az íze az jó szerintem.Sőt amiket ittam a kérdező által megjelölt ársávban(beleértve az általad felsoroltakat is) azok közül nekem az ízlik a legjobb.
Staropramen Granát és Unfiltered, Krusovice, Pilsner Urquell
De ezek rendes élelmiszerboltokban kerülnek 250-300-ba, a dohánybolt feltételezem ugyanolyan felárral adja, mint egy éjjel-nappali.
6
Nincs ezen semmi meglepő.Egy sört a felnőtt emberek jelentős része nem érez meg különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!