Hogy lehet érezni napok múlva is az alkohol hatását?
Mert nem feltétlenül tudja kidolgozni a szervezeted feltétlenül egy nap alatt, plusz a másnaposságokért kevésbé az alkohol, inkább a lebontásából keletkező aldehid a felelős.
Attól, hogy eltelik 24 óra, vagy alszunk 6-8 órát még nem nullázódik a szervezetünk, mint egy kilóméteróra.
Ha napok múlva is érzed, akkor aznap nagyjából alkoholmérgezésig ittad magad. Ilyen durván, hirtelen leterhelni a szervezetet, az azért nem túl egészséges... Mondjuk alkoholizálni amúgy se az, de van az a tempó, amit fel tud dolgozni a szervezet, van amit meg nem.
Ezt a tempót nem hogy nem tudja feldolgozni (mondjuk a májad) de ha már szerepel a pálinka a kereső szavak közt, érdemes megjegyezni, ilyen mennyiséggel lazán összeszedhetsz egy akkut hasnyálmirigy gyulladást, azt meg vagy túléled, vagy nem. Nem okoskodásból mondom, csak hátha érdekel... :)
1.: köszi a választ, gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet. Gondolom az is rájátszhat, hogy nem ettem előtte, üres gyomorra ittam.
2.: nem hiszem, hogy ez állhat a háttérben, ugyanis tudtam magamról, nem ittam le a sáros földig magam.
3.: nem, ittas semmiképpen sem vagyok, alkohol nincsen a szervezetemben, inkább maga az érzés olyan.
Mindegyikőtöknek ment a pont, köszi. (:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!