Hol tudok venni BB Arany cuvee édes fehérbort?
Figyelt kérdés
Az idei Boglári napokon kóstoltam és nem találok azóta ilyen bort egy boltban sem.2010. aug. 31. 21:26
1/12 anonim válasza:
Tesco, Auchan vagy bármilyen hasonló üzlet
2/12 A kérdező kommentje:
Tescoban nincs,Auchan üzlet pedig szintén nincs a lakhelyemen és környékén.Spar,Penny,Lidl,CBA és Reál van,de ezekben sem kapható.Még esetleg a Metro vagy a Match jöhet szóba,de ezek már távolabb esnek a lakhelyemtől.Azért kérdeztem,hogy hol kapható,mert még az Italnagyker sem hallott róla,vagyis nem kapható "bármelyik" üzletben.Próbáltam rákeresni neten,de nem adott ki találatot,hogy hol árusítják.
2010. szept. 1. 00:49
3/12 anonim válasza:
Én is feltettem tegnap ezt a kérdést. Tescoban és Sparban nincs,már néztem. Nagyon új még,szerintem azért. Elvileg a boglári fesztiválon mutatkozott be.
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Csak sajnos ez nem a bor,hanem a pezsgő.Ez kapható majdnem mindenhol.A bor idén debütált a BB-napokon,talán még nem kezdték meg a szétterítést.
2010. szept. 1. 22:25
7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig nem sikerült beszereznem sehonnan.Még van egy tippem,lenézek a helyi italnagykerbe,talán ott tudnak valami okosat mondani.
2010. okt. 15. 05:35
8/12 anonim válasza:
A www.family-friss.hu oldalról lehet rendelni.600ft egy üveggel.csak hát gondolom min.2000 a szállítás :D
9/12 anonim válasza:
Hát én még mindig nem találtam csak egy vidéki webshopban, ami nem szállít pestre.
10/12 A kérdező kommentje:
melyik az a webshop? én vidéki vagyok hátha tudok rendelni
2010. nov. 8. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!