Milyen összetevőkből,növények kivonatából állhat ez a likőr?
Elég sok különbözö gyógynövényes likör-receptet lehet a neten találni, viszont a márkásak összetétele minden esetben titkos.
Esetleg kereshetsz olyasmit, ami hasonló jellegü, de nem egyszerü kitalálni a hasonló ízvilágot.
Meg ha 4ß%-osra készíted, akkor az "alapváltozatra" jutsz, ez azért jobb, mert töményebb.
Ez nem a magyar Hubertus akar lenni ugye?
Ok, ez az, amire a nem-magyar alatt gondoltam. (Valamiért azt hittem, ez más cég)
Ettöl eltekintve, ha érdekel, privátban tudok pár gyógynövénylikör receptet küldeni, lehet, hoyg valameliyk hasonlít rá.
Szerintem egyedül a narancshéj nyilvános a hozzávalókból, de azt pl. lepárolják (vagy rendesen az alkohollal, vagy előregyártott narancsolaj formájában), és a többi hozzávaló egy részét is.
Sima áztatással is lehet "olyasmit" csinálni, de úgy sokkal élesebb íze lesz a narancshéjnak (is).
4
Leginkább ezt a narancsos ízt érzem benne.Ha tennék az ázatba ilyent:
Akkor ez megadná a fő ízt?Aztán mellé még olyan fűszereket ami kiegészíti, harmonizál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!