Vodkás gumi cukor hűtés nélkül?
Hat igen, ez is csak addig izgalmas, amig meg nem kostolod :D
Undorito az ize szerintem, kar erre pazarolni a piat, de kinek mi.
Tapasztalatból írom, elég sokszor gyártottam ilyet régebben.
Ne zacskóba tedd, hanem dobozba és tedd be a hűtőbe.
Szobahőmérsékleten nagyon összeáll/összefolyósodnak a gumicukrok és inkább kocsonyásabb lesz.
Hűtőt javasolnám, hidegen jobban is esik.
Régebben én egy zacskó gumicukorhoz olyan 2 dl vodkát használtam, persze ez attól is függ mennyire szeretnétek erősen.
De vigyázat, nagyon becsapód ez a gumicukor, nem nagyon érezni rajta az alkoholt!!!
Jópárszor csináltam :D
Mindenképp doboz, és mindenképp hűtő, ahogy a kettes írja.
A royal vodka amúgy is eléggé csapba öntendő alkohol, úgyhogy túl sokat nem pazarolsz vele, ha nem sikerül :)
Ha szobahőmérsékleten csinálod nagyon fura állaga lesz (amúgy is, de így méginkább :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!