Mielőtt Noé elültette az első szőlőtőkét négyféle állat vérébe mártotta bele a gyökerét: oroszlán, birka, majom és disznó. Aki leittasodik ezek valamelyikéhez válik hasonlatossá. Én birkába oltott majomhoz. 40+F, de nem számít, 20 éve is ez volt.
2021. aug. 17. 07:44
3/17 anonim válasza:
Részegen se engedem teljesen el magamat, így a kedvem és viselkedésem nem vesz nagy fordulatot, boldog és felszabult vagyok mint bármelyik másik baráti összejövetelen. Az egyéb testi funkcióm persze romlanak mint mindenkinek, az éjszakai buszon már le kell takarnom az egyik szemem ha olvasni akarok.
2021. aug. 17. 08:23
4/17 anonim válasza:
Közvetlenebb, barátkozósabb, nyitottabb vagyok. De ha neki állok, és megérzem a piát, akkor nem tudok leállni, míg ki nem dőlök.
2021. aug. 17. 08:33
5/17 anonim válasza:
Nekem mindig más. Van, amikor semmi többet nem hoz ki, minthágy koordinálatlan a mozgásom, és alpári hülyeségeket csinálok az oldott gátlásaimmal'
2021. aug. 17. 08:52
6/17 anonim válasza:
Hála ég nem vagyok nagyivó, nem sokszor voltam részeg. De amikor az voltam, nonstop mindenkit meg akartam ölelni xD emlékszem mikor étteremben voltunk a családdal, sokat ittam, nővérem bejött velem a mosdóba (mert rosszul voltam), és elkezdtem ölelgetni 😂 szegény alig tudott leszedni magáról
2021. aug. 17. 08:56
7/17 anonim válasza:
Nő vagyok. Az egyetlen dolog ami megváltozik, hogy nyíltabb leszek, tehát többet beszélek, sokat nevetek, de ezzel együtt hamarabb is eltörik nálam a mécses, akár azon is, hogy mittudomen, fel kell mennem a lépcsőn, vagy meglátok egy cuki macskát. :D
De igazából részegen is magamnál vagyok. Nem kötekszem, nem üvöltözöm, nem szopok le senkit a budin. :D Sose fordult még ilyen elő. Ha már nagyon rosszul vagyok, akkor lefekszem, és elalszok. Sose hánytam még, mindig hamarabb jön az elalvási fázis nálam.
2021. aug. 17. 09:22
8/17 anonim válasza:
Semmi olyat, amit legtöbbször mondanak, hogy beszédesebb, vidámabb lesz tőle az ember (alapból introvertált vagyok és az alkohol ezen nem változtat). Annyi, hogy kicsit elálmosodok tőle és 1-2 sörnél nagyobb mennyiségnél érezhetően romlik az egyensúlyérzékem.
2021. aug. 17. 09:30
9/17 anonim válasza:
Ahogy elkezdek inni, rám tör az álmosság. Ha sörözök, akkor max a harmadik után már kikapcsol az agyam és jön a halálos fáradtság. Ilyenkor rögtön megyek aludni, bárhol vagyok. Ha rövidezek, akkor muszáj ennem is hozzá, különben elkezd fájni a gyomrom. Ha pedig eszem, jön az álmosság és 2 fele után már kész vagyok. Próbáltam édes likőröket is, de attól is kegyetlenül szokott görcsölni a hasam, másnap meg jön a fosmanó egész nap.
Abszolút nem bírom a piát, ezért nem is szoktam inni gyakran, max ha tukmálnak és nem akarom megsérteni a házigazdát.
2021. aug. 17. 10:05
10/17 anonim válasza:
a barátaim mindig az "őszinte" jelzőt adják ha részeg vagyok. mindent is elmondok mindenkinek, de nagyrészt csak pozív dolgokat. képes vagyok olyankor pecekig egyfolytában dí&sérni a körülöttem lévőket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!