Huszonéves fiúk, melyiküknek örülnétek jobban?
Egy jó barátomnak lesz, meghívott saslikozni, szeretnék neki valamilyen díszdobozos piát vinni.
A)
B)
Nagy különbség nincs köztük, az egyikhez jár egy kis üveg komolyabb ital, a másikhoz viszont 2 pohár. Kicsit nehéz eldöntenem, az ára is egy. Szerintetek ?
26L
Ha csak annyi az esemény, hogy együtt saslikoztok, akkor én is inkább egy rekesz sört vagy egy-két üveg könnyedebb bort ajánlanék. Johnnie inkább szülinapi vagy hasonló ajándékként lenne jó.
De se huszonéves, se fiú nem vagyok, szóval lehet, hogy ő másképp gondolja.
38N
A hármassal értek egyet: viszel pl. 8 Pilsner Urquellt. Lehet hogy nincs díszdoboza, de olcsóbb és sokkal finomabb is.
Ha mindenképp valami elegánsabbat szeretnél, akkor a fentebb említett könnyed vörösbor jó választás, belerakod egy boros papírzacskóba és máris kész az ajándék.
Ahogy előttem is mondták saslikozás-hoz inkább szomj oltó sör/bor (fröccs való) és nem tömény. Ha ért a whisky hez akkor ne blended JW vegyél az a legalja. Annyi pénzért jó pár üveg minőségi/prémium/kézműves sör is kijön.
De gondolom már megvolt a buli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!