Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan bírhatom jobban a piát?

Hogyan bírhatom jobban a piát?

Figyelt kérdés
19 éves férfi vagyok és kéthetente járok bulizni, de mégis rettentően rosszul bírom az italokat. És nem azzal van problémám, hogy 4 shot után kiütöm magam hanem, hogy szörnyű íze van még "higítva" is a dolgoknak. Egy vodka-fantát nem tudok meginni sem egy whisky-kólát. Iszok utána valami baracklevet is, hogy elviselhetőbb legyen. Általában shotokat iszok, mert az gyorsabban lemegy, de néhány után meg behányok és így nem túl izgalmas a helyzet, ha akarnék se tudnék annyit inni, hogy hasson valamit. Van rá valami tipp, hogy mit tehetnék?
2021. aug. 9. 19:16
 1/4 anonim válasza:
Übung macht den Meister.
2021. aug. 9. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Nem lesz belőle semmiféle hátrányod, ha nem piálsz.
2021. aug. 9. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Sörrel, ciderrel, borral mi a helyzet? Azokban nem úgy érződik az alkohol. Vagy próbálj más italokat, más keveréseket, akár még hígabban. Ha tényleg semmi nem megy, akkor viszont annak valószínűleg oka van és nem kéne erőltetni.
2021. aug. 9. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy pohár piát szoktam magammal hordani. Ha kínálnak, akkor mutatom a poharamat. Inni meg üdítőket iszom
2021. aug. 10. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!