Hogyan bírhatom jobban a piát?
Figyelt kérdés
19 éves férfi vagyok és kéthetente járok bulizni, de mégis rettentően rosszul bírom az italokat. És nem azzal van problémám, hogy 4 shot után kiütöm magam hanem, hogy szörnyű íze van még "higítva" is a dolgoknak. Egy vodka-fantát nem tudok meginni sem egy whisky-kólát. Iszok utána valami baracklevet is, hogy elviselhetőbb legyen. Általában shotokat iszok, mert az gyorsabban lemegy, de néhány után meg behányok és így nem túl izgalmas a helyzet, ha akarnék se tudnék annyit inni, hogy hasson valamit. Van rá valami tipp, hogy mit tehetnék?2021. aug. 9. 19:16
2/4 anonim válasza:
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Nem lesz belőle semmiféle hátrányod, ha nem piálsz.
3/4 anonim válasza:
Sörrel, ciderrel, borral mi a helyzet? Azokban nem úgy érződik az alkohol. Vagy próbálj más italokat, más keveréseket, akár még hígabban. Ha tényleg semmi nem megy, akkor viszont annak valószínűleg oka van és nem kéne erőltetni.
4/4 anonim válasza:
Én egy pohár piát szoktam magammal hordani. Ha kínálnak, akkor mutatom a poharamat. Inni meg üdítőket iszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!