Hétvégén egyik este egy uveg bor megivasa minek számít?
Figyelt kérdés
Heti rendszerességgel,mikor vege a munkahetnek, egyik este (pentek, szombat, neha mindketto) megiszok egy uveg feherbort froccskent. Este 6tol, este 10ig kb. Szoval nem berugas,meg semmi,mert kozbe vacsorázom,iszok tiszta vizet is, nassolok valami film közbe. Mikor masnap melo van akkor zero alkohol,meg egy felpohar sor sem. Semmi. Viszont hétvégén az van,amit irtam. Abba kell hagynom,ugye? Ez sok? Szukitsem havi vagy kethavira az ilyet inkabb. Most is vettem tegnap egy uveggel, de se tegnap,se ma nem nyultam hozzá. Ugy gondolom be kell fejezni,amire "raszoktam". Szerintetek? A heti 1x 1 uveg bor elkortyolasa minek szamit nalatok?2021. júl. 24. 20:48
1/6 anonim válasza:
Nálam bőven belefér az egészséges életmódba.
2/6 anonim válasza:
Itt már masszív alkoholistának számítasz, amúgy semmi, egészségedre!
3/6 anonim válasza:
Ha azt mondják neked, hogy hagyd abba 1 évig, akkor az kellemetlen érzés lesz számodra?
4/6 anonim válasza:
Nyolcvanötödjére is le kell írni: láthatóan az alkoholizmustól félsz, de az addikció nem a szerhasználat gyakoriságán múlik.
Ha úgy érzed, hogy csak saját örömödre iszod hetente az egy üveget, akkor hajrá.
Ha azt, hogy képtelen lennél akár egyetlen hétvégét bármilyen okból is kihagyni, akkor kell elkezdeni nézelődni a problémák és kezelési lehetőségeik után.
Pont az ilyen kocaivók tesztelésére lett kitalálva a Száraz November kihívás. Amit nyilván bármelyik hónapban megtehetsz, nem kell novembernek lennie... Ha aggódsz a szokások berögződése miatt, próbáld ki milyen egy hónapig nem inni és nézd meg, hogy reagálsz rá. Tanulságos lehet.
5/6 mindentudó99 válasza:
Itt ha heti két decit iszol is lealkoholistáznak. Ez egy ilyen hely.
6/6 anonim válasza:
Kellemes lazulás és bőven belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!