Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez mi volt a sörben?

Ez mi volt a sörben?

Figyelt kérdés
Kitöltöttem egy üveg Pilsner Urquellt.Amikor már majdnem megittam a korsó tartalmát észrevettem,hogy valami penészdarab szerű uszadék van az alján.Ez élesztő maradvány?Lehet tőle bajom,hogy ezt a sört megittam?

#sör,penész,uszadék
2021. júl. 24. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak élesztő és semmi bajod nem lesz. Gondolom nem hónapok óta lejárt sörről van szó.
2021. júl. 24. 17:16
 2/11 A kérdező kommentje:

1

Nem régi sör.De a Pilsner elvileg szűrt.Nem lenne szabad benne semmi szennyeződésnek lennie.És ilyennel még ne is találkoztam ebben a sörben.Kiszedtem belőle.Valami barna pörhe ez.Remélem nem csótánysz.r.

2021. júl. 24. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:

"Nem lenne szabad benne semmi szennyeződésnek lennie."

Ezt hívják gyártási hibának.

2021. júl. 24. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

A szlovákok úgy vesznek üveges sört, hogy felfordítják, és figyelik hogy úszik-e benne egér.

És ez nem vicc.

2021. júl. 24. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez már egy nagyon régi dolog. De annó ja, reális volt.

2021. júl. 24. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
a szlovákos dologról nem is tudtam, azt hittem hogy a román pillepalackos "söröktől" borzalmasabbak nincsenek.
2021. júl. 24. 21:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt nem tudom elképzelni,hogy miként férne be az egér az üveg nyakán.Hacsak nem darabokban.
2021. júl. 24. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nyilván olyan szabályozás és ellenőrzés van már rég hogy nem férhet be oda egér, csak a régi beidegződésnek tudom elképzelni
2021. júl. 24. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
viszont én pár éve még simán haraptam a Mogyis popcornban elszenesedett poloskára, szóval nagyüzemben lehet jogosan félnek bármitől az emberek
2021. júl. 24. 22:34
 10/11 A kérdező kommentje:

Olyan volt néhány éve,hogy a kenyérben találtak egeret.

A fene tudja,hogy miket eszünk,mit etetnek meg velünk a tudtunkon kívül.Csak annak az élelmiszernek a minőségében lehet biztos az ember amit magának termel meg.

2021. júl. 24. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!