Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposságra milyen módszerek...

Másnaposságra milyen módszerek vannak?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán iszom, mert nem szeretem azt az embert, amit az alkohol hoz ki belőlem. Viszont tegnap nagyon rég nem látott barátokkal ittunk

Nem volt kepszakadas, nem volt gaz, de most szetmegy a fejem

Tudtok vmi módszert masnapossagra? Fájdalomcsillapítót már vettem be

2021. júl. 23. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bőséges folyadék bevitel.Pihenés,idő.
2021. júl. 23. 10:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sok vizet, egyél valami könnyü kaját és pihenj.
2021. júl. 23. 10:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Bőséges folyadék bevitel, ha nincs étvágyad, akkor is egyél valami könnyűt. Keksz, banán, rizs, joghurt, kefir, kiflicsücsök, leves....

Amúgy meg idő.

2021. júl. 23. 10:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Húsleves ,nekem ilyenkor a zsíros ételek segítenek igazán.
2021. júl. 23. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél be gyógyszer, igyál rengeteg vizet, ha tudsz akkor pihenj le, egyél levest az nem terheli a gyomrod. Estére jobb lesz, de igazán majd csak holnap, egy kiadós alvás után!
2021. júl. 23. 11:12
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha van rá módod akkor kutyaharapást szőrével. Csak vigyázz, hogy mire kigyógyulsz a másnaposságból ne rúgj be megint :)
2021. júl. 23. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Engem egy jó zsíros reggeli (pl. tükörtojás bacon) és egy Red bull azonnal helyretesz, már ami a gyomromat illeti. Egyébként utálom az energiaitalokat, de ilyenkor ez a hideg koffeines cukros szar nagyon jól tud jönni. Utána, amikor már van valami szolid is a gyomromban, sok sok víz. Délutánra elmúlik.
2021. júl. 23. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kutya harapás szőrével semmikép nem jó, hisz az a cél, hogy mihamarabb kiürüljön az alkohol a szervezetből.

Ez az alkoholistáknál valóban így működik, hogy ráisznak másnap, de sajnos ők már betegek.

2021. júl. 23. 12:38
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Gyógyszert hülyeség bevenni, ne mérgezd magad vele. Ami kell, az három dolog: víz, víz és víz. A másnaposság a súlyos dehidratáltságtól van, ami az alkohol vízhajtó hatásának tudható be.
2021. júl. 24. 11:04
 10/12 anonim válasza:
100%

Citromos víz, paradicsomlé, ropi-sós perec mint egyszerű ropogtatnivaló, pirítós

később húsleves

2021. júl. 24. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!