Ha iszok boroskólát (nincs benne energia ital), és mondjuk előtte/utánna (nem közbe) Red bull-t akkor lesz valamilyen bajom?
Ha iszok boroskólát(nincs benne energia ital), és mondjuk előtte/utánna(nem közbe)
Red bull-t akkor lesz valamilyen bajom?
Köszi a választ fontos lenne!;)
Azt nem tudjuk hogy lesz-e bajod, de lehetséges. Minél több boroskólát ittál, annál könnyebben. Ha több red bullt is megiszol, akkor szintén.
Egyébként ha nem sokkal előtte/utána iszod, akkor tökmindegy, hogy közben ittad, vagy nem.
Elsőnek fogalma sincs, miről van szó...
Ha már boroskólázol, akkor oly' mindegy, hogy közben iszol-e energia italt, vagy sem... (gondolom nem vagy terhes nő, vagy szívbeteg.
SEMMI BAJOD NEM LESZ!!!
elsőnek tényleg tök fogalma sincs miről beszél vagy annyi idős mint a kérdező :D :D
az összes energia italra rá van írva, hogy terheseknek, magas vérnyomásosoknak nem lehet és alkohollal nem keverhető...
ennek ellenére már energia italt is csinálnak piával keverve és úgy van forgalomban...
na most akkor mérgezik a népet? gondolj bele. ez csak amolyan úgy is rá kell írni, mert kötelező, mint a hypora hogy ne idd meg és ne azzal fürdess gyereket.
amúgy az én mindig pezsgőt energy-vel iszok és soha semmi bajom nem lesz tőle azon kívül, hogy így finomabb, jobban itatja magát, és ezáltal hamarabb berúgok:D:D
Nem bajod lesz(az max másnap ha sokat iszol alkoholt az energiaital mellé), hanem jobban hat majd a pia. :D
Nekem olyan volt, hogy fél üveg energiaitalra fél üveg bort ittam(feleztük barátommal) és jobban hatott a pia, sokáig, több ideig tartott a 'forogaföld' állapot:D Bár mondjuk én kicsitöl is lerészegedek sajnos. :D Szerintem ettöl is függ, hogy mennyire birod a piát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!