Milyen szeszes italt érdemes vinni házibuliba?
Házibuli szesz illemről még nem hallottam. De általában az ember bedobja a közösbe. És sokszor a legtöbb bulizó próbálja minnél olcsóbban megúszni. De ha valaki minőségibb, drágább piát visz, akkor arra viszont rárepül.
Tehát általában bort, pezsgőt, vodkát szoktak. Ha ettől jobbat viszel, akkor légy résen :D
Az 1-es tökéletesen leírta!:)
Egyébként házibulija válogatja, azaz a publikum összetételétől is függ.
Voltam én már olyan házibulin, amit "party"-nak neveztek, hogy 20 ezres pia alatt lenéztek.
Vigyél egy jobb vodkát vagy egy karton sört (24 db)
Mi pl. nem iszunk rumot, szóval ha hozzánk hoznál egyet akkor remélem meg is innád mielőtt elmész :D Van itthon egy csomó félig felbontott tömény, mi nem fogjuk ezeket meginni, szóval nagyon remélem jön valaki és rárepül, mert csk a helyet foglalja :D
Egyébként a társaságtól függ, karton sör, pár üveg bor vagy egy üveg jobb vodka simán megteszi és az könnyebben keverhető valamivel mint a rum.
Olyat vigyél amit te is szívesen meginnál.
Olyan nincs, hogy nem illik valamit vinni.
A portorico szerintem elég vacak. Ha rövidben gondolkozol, akkor a fentebb említett vodka univerzális mivolta miatt jó, pl. a Finlandia már iható és literenkénti árat nézve majdnem ugyanannyi:
Ha hosszú is jó, akkor sörök (az import Staropramen már jó, de a Dreher is iható), borok (rozéfröccs pl. [link]
Utolsó link helyesen (a zárójelet is belevette):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!