Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Miért olyan hihetetlen, hogy nem szeretem az alkohol ízét?

Figyelt kérdés
Folyamatosan meglepődnek rajta és hitetlenkedve fogadják, hogy nem iszok szeszes italt, mert nem ízlik az utóíze. Ez ennyire megdöbbentő? Meghökkentél?

2021. júl. 8. 16:33
A kérdező szavazást indított:
Meghökkentem
Nincs semmi meglepő ebben
18 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
37 vagyok,de sohoha nem itam semmilyen alkoholt. Egy kostolás erejéig sem. Meglepődtél?
2021. júl. 8. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Én a Heti Hetes című műsorra emlékszem, ahol asszem Bajor Imre mondta (köztudottan nagy alkesz volt), hogy ő egyébként nem szereti az alkohol ízét! Azt nem azért issza. Erre asszem többen helyeseltek. Javítson ki valaki, ha tévedek...
2021. júl. 8. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 Így volt.
2021. júl. 8. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Én sem szeretem az alkohol ízt. Ezért nem iszom vodkát.
2021. júl. 8. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok oda érte, ezért nem szoktam olyasmit inni, ami után ilyet érzek.
2021. júl. 8. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Én sem szeretem. Nem is iszok soha alkoholt. Ha holnaptól kezdve eltűnne teljesen a Földről az összes alkohol és az alkoholos italok, nem hiányoznának. 33/N.
2021. júl. 8. 23:14
 7/8 A kérdező kommentje:

Teljesen ugyanígy vagyok.

2021. júl. 8. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk elég sok alkoholos ital létezik és nem mindnek van "alkohol íze". Ettől függetlenül semmi baj nincs azzal, ha nem iszol. Én húst nem eszek, az emberek ugyanígy meglepődnek.
2021. júl. 13. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!