Ha tátrateát iszok akkor csak azt igyak egész este, vagy nem gond ha leverek néha egy-egy feles pálinkát is?
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom milyen a tátratea, baráti társasággal fogunk iszogatni és arra vettem egyet 42%-os változatot.A többiek vszínűleg inkább pálinkázni fognak.
Nagyon kicseszek magammal ha néha-néha leverek egy felest majd az este folyamán a tátratea helyett? Vagy inkább végig csak a tátrateát igyam? (+ sör)
Illetve magában igyam tisztán (röviditalként) vagy keverjem be valamivel?
Palinkaval keverheted de sorrel semmikepp ha nem akarsz masnapra szornyu fejfajast magadnak.
Tisztan idd es kiserd valamivel pl narancsle de ne sorrel,sorrel amugy a palinkat sem ajanlom.
Tapasztalatom szerint legalább 2 féle rövid keverve nem csinál gondot, sőt, nálam a tömények szénsav hiányában alig ütnek fejen, volt olyan összejövetel ahol üvegből ittam a Jameson-t, és akkor még délután 14 óra sem volt, utána pedig hajnalig ittunk, és még éreztem hogy elbírok legalább 3 heineken-t, de
az felkavarta az álló vizet rendesen, és szét szedtem a házat :)
A tátratea-t még nem próbáltam de hajlok rá, nála a %-ok lehetnek csalókák, tehát óvatosabban érdemes mellé inni mást.
Köszi szépen!
Bort (laza fröccsözgetést) viszont semmiképpen se hozzam be harmadiknak, ugye? :D
Én nagyon szeretem a tátra teát (a 72-es a kedvencem) viszont baromira vigyázni kell vele, mert sunyi egy ital. Olyan, mintha gyümilevet innál, észre se veszed és már az asztal tetején táncolsz. :D
Szóval én nem ajánlom mellé a pálinkát, mert tényleg nagyon finom az összes tátra tea, könnyen lehet belőle sokat inni, szóval ha nem akarsz túl durva estét, iszogasd azt magában, hidd el, így is be fog ütni. :D
És igen, hagyd ki a bort, ha lehet. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!