Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csíki sör tényleg annyira...

Csíki sör tényleg annyira finom? Neked hogy izlett? Megéri az árát? Tényleg olyan az íze mint amilyen a régi volt?

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 13:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Borzalom. Szerintem 100-150 forint körül lenne létjogosultsága az alsó polcon de valami 400-500 forint körül szokott lenni, annyiért egy rossz vicc.
2021. jún. 6. 13:54
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Rossznak nem mondanám, a "még iható" kategóriába bőven belefér.
2021. jún. 6. 13:54
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
nekem bejött, de NAGYON középkategória (azért az alsó kategória túlzás). de iható, viszonylag finom. egynek elmegy. nagyon gyenge, már-már semmilyen íze van
2021. jún. 6. 17:23
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Akinek megér üvegenként +200 forintot hogy hú de nagy magyarnak érezhesse magát az vegye nyugodtan. Én egyszer ittam egyet kíváncsiságból, engem valahogy nem járt át a magyarságtudat,viszont erősen lehúzva éreztem magam.
2021. jún. 6. 17:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az árban vannak lényegesen jobb sörök. Nem egy ihatatlan kategória, a probléma az ár/érték aránnyal van elsősorban! Melegben, jól behűtve egy könnyen iható ivósör, de semmi extra, 200 forintos árkategóriában lenne a helye, ha úgy nézzük, hogy abban mi kapható, nem úgy, hogy annyit ér-e, mert annyit sem ér, ez nyilvánvaló, az ipari alapsörök kb. 40-50 forintból készülnek el, vásárolt alapanyagokból, otthon kb. 70-90 forintból elkészíthető egy üveg sör, no most ahhoz képest mi nem túlárazott? A 160-180 forintos aranykorsó vagy mi a bánatom? Még az is!

Csíki sörről feltenni azt az egyébként viszonylag egyszerű kérdést, hogy: "milyen?" hát az nem egy egyszerű helyzet... Nagyon sok minden van a válasz mögött, nem feltétlenül csak annyi, hogy ízlett vagy nem ízlett! Azért ezt szerintem kiérzed a válaszokból is. Erről átlag fogyasztók körében, vakteszttel lehetne tiszta képet kapni, mindezt úgy nyilván, hogy nem kell megvenniük!

Arra kérdésedre, hogy megéri-e az árát, úgy gondolom, hogy az elsöprő többség nemmel felelne, függetlenül a csíki sör történetétől, tehát akkor is, ha nem tudná, hogy csíkit ivott, csak az árát ismertetnék vele.

2021. jún. 6. 19:03
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
Én azt mondanám rá, hogy totál átlag, rossznak se mondanám, de olyan hű de finomnak se, hogy azt válasszam. Max ha az ára is ehhez igazodna, akkor kedvtől függően lehet néha vennék, de így, hogy a névért felárat kérnek, így nem, ha már többet akarok költeni akkor vagy Pilsner vagy Staropramen.
2021. jún. 7. 01:00
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Kóstold össze egy világos Budweiserrel, és meg is lesz, hogy büdös és büdös közt mi drámai különbségek lehetnek!
2021. jún. 8. 11:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem rossz, sok itthoni komersz sörnél sokkal jobb.
2021. jún. 8. 19:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Pont olyan mint egy masik sor. Csiki sorbol van 7-8 fele izzesites.
2021. jún. 10. 08:45
 20/22 MolotovPunk ***** válasza:
82%
Nem lettem nagy rajongója.Nekem inkább a Dreher meg Krusovice a jó sör inkább.
2021. júl. 15. 17:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!