Miert vagyok rosszul a pistol?
21 èves lany vagyok.
Tizen evesen nem igazan ittam,nem igazan rugtam be .
19 èves koromtol kezdtem a parommal hetvegente iszogatni de mindig egy uveggel fogyasztottam el
A mult èvben
Nagyon sok Italt fogyasztottam.
A parom nagyon ellenezte ezt.
Ezert azt csinaltam szinte nagyon sokszor h vettem egy uveg konyakot egy fel literest ès az key estere eleg volt el rugtam mig o El nem alszik,miutan elaludt en ittam aztan lefekudtem.
Nagyon odaig voltam az italert .
De am aztsem mondhatom,hogy hu de sokat alkoholizaltam,mert nem .
Most pedig mar nagyon ritkan iszom azert mert ha iszok akarmit konyak,vodka,bor miutan mar ittam jol(nem hanyasig)olyankor nagyon rosszul erzem magam ,elkezd remegni az egesz belsoreszem vagyis ugyerzem ,ès a szivveresem is elkezd gyorsabban verni ,a levego Utan Meg csak kapkodom.
Miert van ez ?
Peldaul mikor kb 2 honapja voltam szuletesnapon ès a lannyokkal ittunk ès nem kicsit akkor semmi bajom nem volt,lefekudtem kesobb aludni de jol ereztem magam.
A mult get hetvegen pedig a parommal ittunk kicsit nagyon jol ereztem magam de o mindig lefekszik aludni hamar ha iszok egy kicsit ,ès aztan olyan rosszul voltam(miutan o lefekudt) bealtam a zuhany ala ès hideg vizzel zuhanyoztam (ruhaban)
Miert van ez?
Najooo 😁😁😁😁
Enis most vettem eszreee😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!