Magyarországon hol lehet szakét vag sojut venni? Többi lent
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ázsiai kultúrát, úgyhogy szeretnék kipróbálni ázsiai szeszes italokat is, viszont fogalmam sincs, hogy hol lehet kapni, rendelni meg nem tudom, hogy hol lehet.
Mindegy, hogy az ország melyik pontján tudtok helyet ahol lehet venni, kívámcsi lennék rá, de ha Budapesten vagy Debrecenben lenne ilyen hely, akkor nagyon örülnék neki~
Előre köszi a válaszokat.
2021. máj. 26. 20:23
2/6 anonim válasza:
Duna panda budapest
Debrecen ahogy mesz a villamostol a forum fele. Van egy kulfoldi eleteleket fuszereket arusito kis bolt. A 100forintos mellett
3/6 anonim válasza:
Internetről is nyugodtan rendelhetsz és akkor házhoz jön. iDrinks, Italdepó meg a többi nagyobbnál mind van.
4/6 anonim válasza:
Ázsia Centerben a 2. emeleten van egy üzlet, ott rengeteg étel alapanyag van, és 1-2 féle piát is láttam.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek^^
2021. máj. 27. 12:34
6/6 anonim válasza:
A helyedben én nem rendelnék külföldről italokat. Főleg mert a tényleg jó minőségű japán italok mint a nihonshu magas árnál kezdődnek (például 30ezer yen és fölötte) és bizonyos ár fölött már vámot kell fizetned a csomagért. Így még drágábban jössz ki belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!