Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy kibontott üveg bor mennyi...

Egy kibontott üveg bor mennyi ideig jó még?

Figyelt kérdés

2021. máj. 23. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Amíg nincs rossz íze addig jó. Hőmérséklettől függ, hűtőben pár napig biztosan eláll.
2021. máj. 23. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 10-percig .
2021. máj. 23. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok hétig biztos. Én csak főzéshez használok 2-3 féle bort, ezek a hűtőben gond nélkül elvannak talán hónapokig is.
2021. máj. 23. 20:57
 4/5 Phoney ***** válasza:
100%

Ha az a kérdés, meddig lesz friss íze, akkor hűtve pár nap. ( [link] )

Ha az, hogy meddig lesz fogyasztásra alkalmas, akkor addig, amíg nem lesz benne túl sok ecet. Ez szerencse és gyomor kérdése is, de akár egy hónap fölött is lehet.

Ha olyan bort akarsz, ami pár napon túl is friss marad, arra ott van a bag-in-box csapos bor, mert az bontás után szinte egyáltalán nem kap levegőt. Én palackos bort már másnapra sem szeretek eltenni, de bag-in-boxon csak 1-2 hét után kezdtem el érezni, hogy már nem ugyanolyan.

2021. máj. 23. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig, ha megecetesedik átírod ecetre a cimkéjét.
2021. máj. 24. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!