Covid oltás után meddig nem lehet inni alkoholt?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam az első oltásom a pfizerből, és a 2.at 3 nappal a 18.szülinapom elött fogom megkapni. Ekkor szabad e alkoholt fogysztani, és mennyit?2021. máj. 18. 12:49
1/11 anonim válasza:
Astra másodikat ksptam dél körül,este ittam némi rövidet meg egy sört.Semmi bajom
2/11 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy a Pfizerrel kapcsolatban lenne ilyen tiltás.
Az orosszal kapcsolatban keringtek ilyen mendemondák, de hivatalos formában sehol nem olvastam.
3/11 anonim válasza:
Nekem 2 napot mondtak Pfizernél.
4/11 anonim válasza:
Nekem se lett semmi bajom.Egy féldeci unicumot és egy doboz sört ittam fojtásnak.
5/11 anonim válasza:
Tekintve, hogy nem kerül kapcsolatba az emésztéssel, így semmi bajod nem lesz tőle.
Az oltást izomba kapod, a piát pedig megiszod és a GI-rendszerben végzi :)
7/11 anonim válasza:
onnantól számítva, hogy megkaptad az oltást.(az a orvos mondta nekem aki,adta az oltást)
9/11 A kérdező kommentje:
#8 ebben én nem látok semmit az alkoholra vonatkozóan.
2021. máj. 19. 12:49
10/11 anonim válasza:
Nem a 8-as vagyok, de azért nem látsz, mert nincs is!:D
Ha lenne ilyen tilalom, KIEMELTEN le lenne írva.
Egyes orvosok meg azért mondják, amit mondanak, mert az emberek másképp reagálnak dolgokra és egy ivós, vagy ittas embert lehet, hogy jobban megvisel egy láz vagy fejfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!