Mért isznak annyit a Skandinávok? Mi a bajuk?
A svédek és a finnek rengeteget isznak. A svédek alapból gyenge idegrendszerű emberek, az ország dögunalom és nincs mit csinálni, a családok nagy része "minden faluban egy gyerek". Ez értelmes embernek ugyan nem adna okot függőség kialakítására, de itt mégis ez van.
1-es: ha egy társadalom nagy részére jellemző valami, akkor igenis lehet általánosságban beszélni. Nyilván senki nem annyira hülye, hogy azt higgye, mind a 10 millió svéd iszik.
Biztos vagyok benne, hogy annyit nem isznak, mint a magyarok.
Eltek kint Svedorszagban ismeroseim, iszonyatosan draga az alkohol meg az o fizetesukhoz kepest is, azert toljak inkabb a snüsszt.
"Honnan veszed, hogy sokat isznak? Durva ez az átlagositás."
Közismert!
Óriási probléma az alkohol a skandináv országokban külön történelme van ott az alkoholnak aszem a norvégok vagy a svédek az 1600as években kis híján kihaltak miatta! xD
A svédeknél be van tiltva hogy boltban saját célból piát vegyél és hazavidd helyette el kell menniük külön ivós helyre ahol lehet inniuk!
Azt hogy a történelemben egy olyan helyen a megmaradáshoz kellett meg értem!
Csak én azt nem értem hogy a mai modern rendszerben meg a jóléti társadalmukban ami közismerten a legkiegyensújozotabb hogy hogy még mindig ekkora probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!